Sunday, December 21, 2014

Sarjakuva-albumia kivasti markkinoille pukkasi, kaupaks sitä onpi männy, seuraavaa pukkaa vuonna 2015 ja MA TOEVOTAN HYVÄÄ JOULUA & JULEA TEILLE!!!

TERVEHDYS TUPAAN NIIN ETTÄ TÖMPSISTÄ VAAN! LUNTA ONPI JOSSAIN PÄIN MAATA MANNUT JA METSÄNKÄVYT TULVILLAAN -JEE! JA TIETENKIN MA TEILLE HYVÄÄ JOULUA & JULEA TEILLE TOEVOTAN!!!

Se on joulunaika taas ja samalla tulee kuluneeksi VUOSI tämän kirjailija-, kirjallisuus- ja kirjoittajablogini perustamisesta. Ajattelin, että tokkopa täällä kovin moni vaivautuu pyörähtämään ja saan vuodessa aikaiseksi ehkä muutaman bloggauksen. Väärässä olin. Bloggasin ennen tätä juuri nyt lukemaasi bloggausta huimat 35 kertaa. Joulukuun alussa kävijämittari paukahti yli 7000 eli seitsemäntuhatta käyntiä alkukuussa oli alle vuodessa blogini tavoittanut. Ja nyt kun roiskaisen tämän 36. bloggauksen, on kävijämäärä pysynyt sen verran kivasti käymässä täällä että yhä mennään yli 200 lukukertaa per bloggaus, vaikka luonnollisesti ennen julkaisuaan tämä 36. blogautus ei ole voinut saada vielä itselleen yhtäkään lukijaa. Ja tämä kaikki edellämainittu on "ihan jees" siihen nähden, että uumoilin koko vuoden aikana tavoittavani juurikin ehkä tuon 200 lukukertaa per vuosi. Ihanaa olla väärässä. Hienoa, että ihmisiä on kiinnostanut ja kiinnostaa!

Ja ei ole vuodessa nuaamakkaan yhtään tämän enempää rupsahtanunna toteaa ite kirjaileva bloggari itestään
Ja on minulla muitakin UUTISIA ja rummunpäristyksiä!!!!!

Edellisessä bloggauksessa pohdin sitä, että jos saisin joulukuun aluksi Bob Sled Charmer - Moottor'kelkkahurmaaja -sarjakuva-albumia a5-kokoisena etukannessa väriä sisältävänä vaatimattomana teeseite -vihkosena. Ja lopputuloksesta tuli tavoiteltua parempi. Bob Sled Charmer - Moottor'kelkkahurmaaja -sarjakuva-albumi ilmestyi Books on Demand - Bod Gmbh:n kautta 8.12. kansainväliseen jakeluun kansistaan värillisenä liimasidottuna pehmeäkantisena kirjana ja on tulossa markkinoille e-kirjana.
Moottor'kelkkahurmaaja sannoo irvistelevillä hampaillaan morjens! ;-)
Tosiaan siihen nähden, että Nahkialan moottor'saha- ja -moottor'kelkkahurmaajasta kertova sarja-kuva vihdoinkin alkoi saada päässäni muotoa vasta lokakuun loppupuolella, alkoi todenteolla muotoutua marraskuussa ja oli lisäksi ajateltu vain pienen piirin jutuksi, teos sai kivasti tuulta siipien alle. Ja siivet kantoivat sen verran hyvin, että yllättävän helposti tämä teos markkinoille tuli putkautettua sopivan kustantajan kautta, sai hyvät ja kansainväliset kanavat, on kaupaks männy, ja kaiken lisäksi  seuraavaa Nahkiala Cityn sarjamurhaajan kuvitelluista hetkistä kertovaa alpummia pukkaa alitajunnastani hyvää vauhtia paperille ja taittajan känsäisiin kouriin. Ekalla sarjakuva-albumillani on lisäksi ollut jo usemmat julkkaroinnitkin ja tammikuussa pukkaa lisää taas silläkin saralla.

Koriat on kannet ja vänkä meininki sisällä -HUBA!!!! VIIVAKOODIKIN JA KAIKKEE! 8-)

Bob Sled Charmer - Moottor'kelkkahurmaaja -sarjistani on saatavilla monista paikoista, mm. suoraan kustantajalta, Suuresta Suomalaisesta Kirjakaupasta, Prismasta, CDONPISTECOMissa, AdLibriksessa, Barnes & Noblessa, ympär ämpär Amazonia eri maissa, jne. jne. ja miulta iteltäin tietenkin. E-kirjajulkaisu myös pitäisi tapahtua tässä näillä näppäimillä.

Seuraava alpummi on työstössä ja sen on uumoiltu ilmestyvän siten, että sitä voidaan julkkaroida sekä perjantai 13.2.2015 Friday the 13th -pippaloissa että ystävänpäivänä la 14.2.2015 Elävän Kirjallisuuden Festivaaleilla. Loogisesti ajatus pistäytyä ko. albumin tiimoilta myös Tampere Kuplii sarjakuvafestareilla myymässä teosta halukkaille. Toisen sarjisalbumini nimi on kaikessa lyhykäisyydessään (In)famous adventures of Chainsaw Charmer  - Moottor'sahahurmaajan s(e)i(k)kailuja ja sen isbn-numero on 9789523184503 ja sekin on tarkoitus tulla Books on Demand - BoD GmbH:n toimesta.

Sekä journalistit että kirjabloggarit voivat ottaa yhteyttä kustantajaan, jos haluavat arviokappaleen sarjakuvakirjastani. BoD lähettää kaikille kirjastani kiinnostuneille toimittajille ja kirjabloggaajille ilmaisen arvostelukappaleen!!!!!! Tiedotusvälineiden edustajat voivat tilata kappaleensa sähköpostitse osoitteesta lehdisto@bod.fi, jolloin kirja toimitetaan heille painotuoreena postitse. Toki mikään ei varmaan estä ilmoittamasta Bob Sled Charmeria arviokappaleeksi kysyessään arviohalukkuutesa myös (In)famous adventures of Chainsaw Charmer  - Moottor'sahahurmaajan s(e)i(k)kailuja -sarjisalbumiin sen ilmyestyessä vuonna 2015.

Meikällä em. sarjakuva-albumien lisäksi työstössä mm. kokooma-albumi omista sarjakuvista vuosilta 2005 - 2015, ruotsinkielinen gaturunoutta ja punkrockmeininkiä roisilla suomenruotsilla sisältävä runokokoelma ja aiemmissa bloggauksissani mainitut kirjaproggikset. Ja kaikki merkit viittaavat siihen, että vuonna 2015 ja muina lähivuosina meikältä saattaapi putkahdella erinäisiä sanallisia, kuvallisia, sarjakuvallisia yms. teoksia. JEEE!!! HYVÄ FIILIS JA MEININKI!!!

Kaikella kunnioituksella kaikkea hyvää toivottaen,
Krisse Chrissie Heart Sydän,
kirjailija, sarjakuvataiteilija, muusikko, taiteilija ja muuten vaan mainio tyyppi ;-)

No comments:

Post a Comment