Monday, December 23, 2013

Heti perään peräkanaa toista päivitystä pukkaa

Moikka moi taas mussukat ja nussukat!


Ensimmäisessä blogiviestissäni toin esille yleisellä tasolla mitä romaaneja, novellikokoelmia, tietokirjoja ja pamfletteja minulla on työn alla. Aion niistä kaikista kirjoittaa tarkemmin myöhemmissä kirjoituksissani, mutta ajattelin heti toisessa viestissä tuoda esille myös muita enemmän tai vähemmän työn alla olevia projektejani.

Suunnittelen kaikessa rauhassa roolipeliä varislintujen ja nimenomaan varisten elämästä. Todennäköisesti samaan pakettiin sisällytän säännöt roolipelaamiselle ja tarinankerrontapelille.
Ajattelin myös väsätä seikkailuja ja skenaario-ideoita samaan pakettiin. Eli kyseessä siis valmis pakkaus minkä lisäksi ei muuta tarvita kuin jonkinlainen peliporukka, aivotoiminta, mielikuvitusta ja riittävästä peliaikaa.

Toinen roolipeli-idea on roolipeli zombieitten elämästä. Tähän todennäköisesti sisällytän roolipeli-, tarinankerrontapeli ja larp-sääntöjen lisäksi seikkailuja ja sääntösovellutukset millä pelata zombipeliä lautapelinä. Mukaan toki läjä seikkailuja ja seikkailu+skenaario-ideoita. Menee varmaan tovi jos toinenkin tätä väsätessä, vaikka teenkin tätä kieli poskella ja omaksi ilokseni. Saa ilmottautua pelitestausporukkaan ;-)

Kokoan piirtäjäporukkaa ja ideoin juonenkäänteitä sarjakuvaan, jonka nimi on Super-Tuksas - Glamuurin voimalla. Kyseessä mediaparodiaa ja supersankarisarjakuvaa yhdistelevä konsepti. Hitaasti hyvää tekee tämänkin kohdalla.

Toki on kaikenlaisia muitakin projekteja ideahautomassa porisemassa, mutta niistä sitten enemmän, kun homma etenee ideasta raakamateriaalitasolle.

Hyvää joulua, julea ja muuta sen sellaista! ;-)

t. Krisse Chrissie Heart Sydän.

No comments:

Post a Comment