Saturday, March 8, 2014

Perustin Facebookiin ryhmän roskakirjallisuuden lukijoille, kirjoittajille ja julkaisijoille

Kuten olette varmasti jo moneen kertaan pelkästään tätä blogia lukemalla huomanneet, minä tykkään roskakirjallisuudesta. Tykkään lukea, kirjoittaa ja jatkossa myös julkimoida roskakirjallisuutta. Jotkut löytävät onnen ja autuuden yläluokkaisesta laatukirjallisuudesta, minä koen totaalisia onnenhetkiä myös kaikkein surkeimman ja pöljimmän roskakirjallisuuden äärellä.


Koska jaettu ilo on aina vähintään kaksinkertainen ilo, päätin luoda ryhmän missä voisi keskustella roskakirjallisuudesta, tiedottaa tulevista aiheeseen liittyvistä antologiakutsuista, jakaa linkkejä ja infoa alan julkaisijoista ja aiheeseen liittyvistä tapahtumista. En ole ennenkään jäänyt vain puhaltelemaan napaani saadessani idean, joka kannattaa toteuttaa, joten otin nettivaikuttamisen härkää lempeästi sarvista kiinni ja perustin Facebookiin Roskakirjallisuuden ystävät, tekijät ja arvostajat ryhmän.

Ryhmän idea on tosiaan kaikessa yksinkertaisuudessaan olla ryhmä pulp-fiktion, nykypulpin, kioskikirjallsuuden yms roskakirjallisuuden rakastajille, eli ihmisille jotka lukevat, keräävät, kirjoittavat, julkimoivat tai millä muulla tahansa arvostavat ja rakastavat roskakirjallisuutta. Roskakirjallisuuteen lasketaan myös kaikki huonolaatuiset, typerät ja muuten vaan mukavan roskaisat sarjakuvat ja kuvakirjat yms. Tervetuloa keskustelemaan, tiedottamaan yms aiheesta. Ja muistetaan että asioista saa olla eri mieltä ja asiat voivat riidellä, mutta ihmisten ei tarvitse.


Odotan jo innolla tulevaa ryhmäytymistä, kiivaita keskusteluita ja hyvää fiilistä!

Tervetuloa ja tervemenoa ryhmään!
T. Krisse Chrissie Heart Sydän,
roskakirjallisuuden rakastaja, kirjailija, tapahtumajärjestäjä ja muuten vaan monipuolinen tyyppi.

No comments:

Post a Comment