Thursday, March 13, 2014

Zombievyöhyke on kirjan lisäksi myös elokuva!

 

Aiemmin blogissani kirjoitin Mediapinnan julkaisemasta Zombievyöhyke -kirjasta. Nyt jaan teille zombidiggarina ilouutisen siitä, että Zombievyöhykkeestä on tehty elokuva, joka on julkaistu tänään! Yllä traileri, joka kannattaa katsoa!

Zombievyöhyke on Jukka Niemisen kirjoittama kirja, jossa koitetaan selviytyä sekä maaseudulla että kaupungissa zombie-epidemian aikaan. Tapahtumat sijoittuvat Tampereelle lähiseutuineen ja hieman muuallekin Suomeen. Kirjoittajalla on selkeästikin ollut kieli syvällä poskea. Riemastuin siis suuresti bongatessani keväällä että kirjalle on tehty blogi missä kuvia ja tekstiä siitä kuinka kirjasta tehtiin elokuvaa.

Zombivyöhykkeen mielenkiintoisesta blogista löytyi leffan teaser, johon tykästyin välittömästi. Traileri kun näyttää vallan hyvältä ja kiinnostavalta. Ja voi kuinka innostuinkaan odottamaan leffan valmistumista. Onneksi tällä kertaa odottavan aika ei ollut kammottavan kauhean pitkä.

Zombievyöhyke -elokuva on ilmestynyt tänään ja on kaikkien katsottavissa Youtubessa. Lyhärihän se on, mutta vallan hyvännäköinen ja kuuloinen lyhytelokuva.

Käykääpä tsekkailemassa Zombievyöhykettä oikein urakalla!Ja koska tämä on kirjailija- ja kirjallisuusblogi, minulla on ilo kertoa teille että sain yhteyden kirjailija Jukka Niemiseen, joka lupautui antamaan minulle haastattelun. Eli tulevaisuudessa voitte lukea lisää Jukka Niemisestä ja Zombievyöhykkeestä Tuntemattoman suuruuden mietteitä -blogista.

Erittäin hyviä luku- ja katsomiskokemuksia Zombievyöhykkeen ja muun zombeilun äärellä toivottaen,
Krisse Chrissie Heart Sydän,
kirjailija, muusikko, roskaelokuva- ja leffadiggari ja tekijä, ja kaikkea muuta kivaa ;-)

2 comments:

 1. No jopas, hieno video! Kiitosta tästä postauksesta - olisi mennyt muuten ohi. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia kiitoksistasi! Hyvän mielellään laittaa kiertämään, niin kuin nytkin :-) Oletko muuten sen kirjan lukenut? Meikällä blogissani pitempi juttu siitä kirjasta itsessään: http://tuntemattomansuuruudenmietteita.blogspot.fi/2014/01/zombievyohyke-on-ehtaa-suomalaista.html

   Lisäksi sekä kirjasta että lefasta juttua myös täällä:
   http://diggaansiisolen.wordpress.com/2014/03/15/zombievyohyke-on-kirja-ja-elokuva/

   Hyvvee ja erittäin zombirikasta kevättä Siulle toevotan ma! :)

   Delete