Wednesday, March 5, 2014

Tiedoksi aiheesta kiinnostuneille runoilijoille

Tiedoksi Bookhousen kevään runoantologiakutsuun osallistumishalukkaille mattimaijamyöhäisille

Edellisessä blogituksessani kerroin, että  lähetin Bookhousen Siellä sanojen saari -runoantologiaan valikoiman keskenään erilaisia runoja yhdistävänä teemana elämä, kuolema ja rakkaus. Eli vallan olennaisuuksien äärellä noissa runoissani ollaan vahvasti. Kyseinen antologia on vain yksi Bookhousen kevään antologiakutsuista ja kunnianhimoisena tavoitteenani on osallistua niihin kaikkiin.

Sain Bookhouselta viestin, että voin infota ystävilleni että runoantologiaan voi vielä lähettää puoleen kuuhun mennessä materiaalia, sillä haluavat vielä virallisen deadlinenkin 3.3. mentyä lisää materiaalia kokoelmaan. Lasken blogini lukijat ystävikseni, joten jaan tiedon tässä teille kaikille ihanille höpönassuille. Jos olet kiinnostunut, niin lähetä edes yksi runo antologiakutsuun ja tiedä vaikka pääsisit kokoelmaan runollasi. Kokeilematta ei voi tietää!

Ja tähän lopuksi vielä infoa antologiasta:Siellä sanojen saari -runoantologiaan voit toimittaa useita runoja, joista julkaistaan enintään kolme. Aihe on vapaa.

Emme maksa runoista tai novelleista, mutta kirjoittajat saavat kirjoituspalkkiot kaikista myydyistä kirjoista. Osallistujat voivat ostaa kirjoja puoleen hintaan ovh:sta. Lisäksi palkitsemme mielestämme parhaan kirjoittajan, jonka valmis käsikirjoitus pääsee kansien väliin. (Käsikirjoituksen oltava kirjaksi sopiva.)

Hyvää antologiaan osallistumisintoa toivottaen,
Krisse Chrissie Heart Sydän,
kirjailija, muusikko, taiteilija, roskaelokuvien ja musavideoitten väsäilijä ja muuten vaan monipuolinen tapaus ;-)

2 comments:

  1. Replies
    1. Tepi: Tyhjät tynnyrit kolisevat eniten, mielipide se kai tuokin ;-) Itseasiassa eniten lähtee meteliä niistä tynnyreistä, jossa on kaikkea meluisaa lastina tai niistä tynnyreistä mistä on väsäilty pa-kaapit ;-)

      Delete