Monday, March 3, 2014

Lissee tekstilöetä antologialoehin ;-)

Koska kirjoittaminen on minusta mukavaa, rentouttavaa, terapeuttista, hauskaa ja myöskin ajoittain haasteellista, tykkään kirjoittaa paljon. Ja tällä hetkellä kirjaprojektien lisäksi kirjoitan todellakin runoja ja novelleja erinäisiin antologioihin.

Tänä vuonna minulta julkaistaan takuuvarmasti runoja, novelleja ja kuvitusta Kulttuuriyhdistys Hurmossydämen antologioissa Uusia ääniä ja Verta pakkiin - hurmoskertomuksia 1. Viime viikolla lähetin URS:n ja Kuoriaiskirjat -julkaisimon Rillumapunk-antologiaan tragikomiikkaa ja rillumareitä sisältävän sci-fi-novellin.

Tänään lähetin Bookhousen Siellä sanojen saari -runoantologiaan valikoiman keskenään erilaisia runoja yhdistävänä teemana elämä, kuolema ja rakkaus. Eli vallan olennaisuuksien äärellä noissa runoissani ollaan vahvasti. Kyseinen antologia on vain yksi Bookhousen kevään antologiakutsuista ja kunnianhimoisena tavoitteenani on osallistua niihin kaikkiin. 

Bookhousen antologiakutsuihin osallistumisen lisäksi meikäläinen kirjoittaa kilpailutekstiä Nova-novellikilpailuun tekstilläni, jossa yhdstyy dystopia-sci-fiin jännitystä, synkkää huumoria ja jopa hieman arkipäivän rakkaustarinaakin. Noissa kaikissa on deadline maaliskuun loppuun, eli tiedän vallan hyvin mitä teen maaliskuun aikana.


Ja jottei tulisi tylsää, olen luonnostellut paria sarjakuvakäsikirjoitusta, kirjoittanut ja työstänyt romaaniprojektejani eteenpäin, kirjoittanut kappaleisiini lyriikoita, ja väsännyt myös muutaman pienimuotoisen zombielokuvan käsikirjoitukset. Noita ko. pienelokuvia onkin työstetty eilen ja tänään ja työstetään. Matskuista tulee zombilyhäritrilogia, joissa mennään vahvasti Ed Wood Jr.:n, Romeron, Fulcin ja Trash Videon jalanjäljissä.

Tässäpä tämän hetkisiä kirjoituksellisia kuulumisiani.

Hyvvee kevättä toevottaapi
,
Krisse Chrissie Heart Sydän,
kirjailija, taiteilija, muusikko, elokuvaväkertäjä ja muuten vaan eloisa tappaus ;-)

No comments:

Post a Comment