Thursday, January 16, 2014

Ensimmäinen minun ja frendini roskalukemistokirja julkaistaan 15.2. Elävän Kirjallisuuden Festivaalilla

Verta pakkiin -hurmekertomuksia 1 realisoituu kauppatavaraksi hyvin pian!


Se on nyt sitten päätetty! Perustamme mahdollisimman pian kaveriporukalla roskakulttuuriin ja muuhun alakulttuuriin positiivisesti suhtautuvan ja kulttuuria ylläpitävän (+ edistävän) kulttuuriyhdistyksen.

Yhdistyksellä järjestämme jäsenistölle miittejä, kirjoittamis- ja piirros- yms. kursseja, järjestämme tukikeikkoja ja muuta kulttuuritoimintaa, ja tietenkin julkaisemme sekä omaa verkkolehteämme että esimerkiksi kirjajulkaisuja.

Ensimmäinen kulttuuriyhdistyksemme julkaisu julkistetaan 15.2. Elävän Kirjallisuuden Festivaalilla, jossa siis on ostettavissa meiltä julkaisijoilta Verta Pakkiin -hurmekertomuksia 1 nimistä vihkomuotoista kirjaa täynnä pulp-kertomuksia, film noir-runoja ja hillitöntä kuvamateriaalia ehtaan roskakirjallisuuden henkeen.

Kirja aloittaa samalla ilmestyessään kirjasarjan. Tänään on saatu jo kaksi ennakkotilaustakin, lisää ennakkotilauksia ja ennakkomaksuja otetaan vastaan mielellään. Teokselle tulee hintaa ennakkotilaajille vain 5 euroa (+postikulut tarvittaessa, Tampereella ja Kangasalalla [joskus HKIssäkin] onnistuu myös treffaamalla face to face), muille enemmän. Ja matskua on 100% sleaze and trash eli ehtaa pulp fiction -materiaalia moderneilla viboilla. Seksiä, väkivaltaa, kauhua, jännitystä ja huimia juonenkäänteitä!

Tilaa niin et jää ilman!


T. Krisse Chrissie Heart Sydän
Roskakirjallisuuden harrastaja, harjoittaja ja ihan pian myös osa roskakirjallisuuden julkaisutiimiä

Ps. Tilauksia tällä erää voi nakata vaikka tämän blogin kautta tai spostiste krissesydan (a) gmail.com tai phunkiester (a) gmail.com sähköpostiosoitteeseen. Muista korvata (a) @-merkillä, niin viesti tulee perillekin ;-)

No comments:

Post a Comment