Wednesday, February 5, 2014

Huba huba ja jeba jeba JEE!


Nyt on taas juhlanpaikka!


Voin suureksi ilokseni kaikelle kansalle ilmoittaa, että kirjoitusurakka on edennyt Havaintoja elämästä -Kaikki sanat mitä en saanut sanotuksi kirjan kanssa viimepäivinä, iltoina ja öinä varsin mallikkaasti. Eilen sain kirjoitettua eteenpäin sellaisia kohtia mitkä ovat jumittaneet oikein huolella. Sain jopa useita kohtia kirjoitettua valmiiksi. Toki vielä oikolukua ja hiomista edessä, mutta raakamateriaalin kirjoittamisvaiheessa valmiiksi siis. Enää ei kauheasti ole mitä tarinassa tarvitsee kirjoittaa, eli voiton puolella ollaan suuresti.

Oikein innostunut fiilis, kun tietää että ei tässä enää kauheasti tarvitse puurtaa. Jos oikein homma luistaa, niin ehkä (siis erittäin suuri EHKÄ) saisin tällä tai ensiviikolla siihen muotoon, että juuri ja juuri kehtaisin antaa kirjaa tulostettuna nivaskana Elävän Kirjallisuuden Festaivaalilla la 15.2. muutamien pienkustantajien luettavaksi, sillä silmällä että tässäpä varsin jännä kirja julkaistavaksi. 

Huh! Ollut melkoinen kirjoitusrupeama. Saa miten tässä käy. Hyydynkö maitohappoisena loppumetreillä vai onnistunko kuitenkin? Jos ei 15.2. onnistu, niin vappuun mennessä tai huhtikuussa vappuun mennessä ainakin pitäisi saada kirja kustantajille lukukierrokseen. Jännittää ihan itseäkin. JEE!!! 
Ja se välietapin saavuttaminen ja juhlan paikka edellämainittujen asioitten lisäksi on se, että meikällä on kirjaa nyt YLI 130 sivua kasassa. BAILA BAILA! Palkitsen itseäni tavoitteen saavuttamisesta juomalla teetä ja syömällä hyvin.

Hyvvee kevättalvea toivottaen
,
Krisse Chrissie Heart Sydän,

tuntematon suuruus ja mietiskelijä :)

No comments:

Post a Comment