Thursday, February 13, 2014

Nyt kyllä harmittaa oikein kunnolla :(

Voihan harmituksen huokaus!Harmittaa kyllä nyt paljon. Flunssa vaivannut minua tovin jos toisenkin ja vaivaa yhä, enkä todellakaan ole ainoa. Tämä tarkoittaa sitä, että projektit ovat venyneet ja paukkuneet ikävästi loppusuoralla. Ihan käytännön syistä tässä päädyttiin porukalla sairastaen siihen, että la 15.2. ei ilmesty Kulttuuriyhdistys Hurmossydämeltä Verta pakkiin -hurmekertomuksia 1 -kirjaa, vaan kirja julkaistaan ihan suosiolla viikkoa myöhemmin. Kaikki ennakkotilaajat kyllä saavat kirjansa, mutta kirja siis ilmestyy vain viikkoa myöhemmin yksityistilaisuudessa.

Havaintoja elämästä -Kaikki sanat mitä en saanut sanotuksi kirjan oikoluku on flunssailuni takia hidastunut ja valmistuminen on viivästynyt, mutta kyllä se valmiiksi tulee. Joka tapauksessa olen reilusti etuajassa aikataulustani tuossa proggiksessa, joten ei kyllä huoleta, mutta harmittaa silti.

Mutta jos on jotain harmillista, niin aina on jotain hyvääkin! ;-) Kun Havaintoja elämästä jne. alkoi olla loppusuoralla, aloitin kirjoittamaan sille eräänalista jatkoa tai paremminkin spin-off-tarinaa nimeltään Milla -Tätä kaikkea ette tienneetkään minusta, jonka kirjoittaminen on ollut ensihetkistä alkaen mielenkiintoista ja hauskaa. Kirjan esikuvana ollut henkilö on innostunut ja ylpeä tekstistä, joten siltäkin osin homma on hanskassa.
Hyvä juttu ja uutinen on myös se, että aloitin torstai-iltana kokoamaan pienimuotoista tietokirjaa vanhojen fanikirjojen hengessä (vrt. Apulanta Maalin alta fanikirjanen). Fanikirjan nimi onpi artistin toiveesta "Mitä vittuu, kuka puhuu? -Vuodet ilman taskulamppua" ja olen lisännyt selventäväksi alialaotsikoksi: Elämäkerta taiteilijasta, tyylistä ja elämäntavasta nimeltään Andie Doomshroom.

Että jos jotain niksahtaa takapakkia niin meneepä asioita eteenpäinkin ja uusia aluevaltauksia syntyy, eli en voi varsinaisesti valittaakaan ;-)

Kaunista kevääntuloa toivottaen,
Krisse Chrissie Heart Sydän,
kipeänä oleva kirjoittaja-taiteilija

No comments:

Post a Comment