Sunday, February 16, 2014

Yleisiä kuulumisia ja uutisia

Kuten varmaan viimeblogitekstinäni  huomasitte, meikäläistä on flunssa vaivannut oikein urakalla ja se on vaikuttanut asioihin. Ei oikein ole jaksanut tehdä asioita sitä tahtia kuin olin suunnitellut. Jotain on joutunut siirtämään myöhemmäksi yms. Mutta olen minä sairastellessa saanut asioita edistettyäkin.

Kuvassa Andie Doomshroom mystisenä 01/2014
Torstaina päätin aloittaa Andie Doomshroomin elämästä kertovan elämäkerran, jota olen kirjoittanut nyt to-su sen verran kuin olen jaksanut ja esim. saanut kirjan kohdetta kiinni. Kirja on toki tietokirja, sillä se on faktaa sisältävä teos oikeasta ihmisestä, mutta teos on silti lähtökohdiltaan pilke silmäkulmissa ja rennolla otteella kirjoitettu ja työstetty. Aiheesta, kun ei turhan vakavaa kirjaa edes kannata kirjoittaa. Ja kun ajattelee, että kirjan kaikki nimet kaikkine alaotsikkoineen on Mitä vittuu, kuka puhuu? -Vuodet ilman taskulamppua Elämäkerta taiteilijasta, tyylistä ja elämäntavasta nimeltään Andie Doomshroom, niin ei tuolta pohjalta oikein voi muuta tehdä kuin kirjoittaa lempeällä huumorilla ja rennosti.

Andien elämäkerran sivutuotteena kolahti aivoihini perjantaina, että voisin kirjoittaa ihan omaan tyyliini myös itselleni elämäkerran eli omaelämäkerran. Nimi on jo tiedossa: Kun aivoni nyrjähtivät eli mennyt elämäni hamsterina(ni). Jo nimestä voi päätellä, että kirjasta tulee tekijänsä näköinen ja vielä hulvattomampi kuin Andiesta kertova kirja. Kyseistä teosta makustelin perjantain, luonnostelin esipuhetta päässäni perjantain ja aloin kirjoittaa kirjaa lauantai-iltana. Tänään sunnuntaina olen kirjoittanut sitä sen verran kuin vain suinkin olen jaksanut.

Meikäläinen syksyllä 09/2013 kiertueella
Ennen kuin joku ehtii kysyä: "Miks sää teet koko ajan kaikkee, eksää vois keskittyy yhtee juttuu kerrallaa?", vastaan jo valmiiksi, että koska yhden projektin valmiiksisaattaminen on kuitenkin takkuista, pätkittäin etenevää ja voi viedä vuosiakin, niin niitten tökkivien ja takkuilevien pätkien aikana voi saada edistettyä jotain toista/kolmatta/jne projektia vaikka sana kerrallaan ja lopputuloksena saada monta projektia valmiiksi samoihin aikoihin. Ja kaiken hyvän lisäksi saada monta teosta yllättävän nopeasti valmiiksi. Enkä ole ainoa, joka toimii näin. Jokainen tyylillään. Mie teen näen, tehkää työ nii kö työ halluutte, ossootte ja teistä kuontevalta tuntuu.

Lauantaina olin EKFssä promoamassa Verta pakkiin -hurmekertomuksia 1 kirjaa, moikkaamassa tuttuja, myymällä kirjoja yms. Robustos-kirjakustantamon myyntiedustajana ja luomassa kontakteja. Energia oli vähissä eli tällä kertaa touhuaminen oli aika minimaalista. Jos edes touhuamiseksi voi kutsua sitä että myyntipöydän takana on puolikuntoisena nokka valuen. 

Outolintu Tukholmassa kera linnun 02/2014
Jaksoin myyntivuoroni jälkeen käydä kuuntelemassa mm. Andie Doomshroomin seurassa Elävät (ja) kuolleet paneelikeskustelua missä Sami Pöyry ja Juri Nummelin keskustelivat zombeista kulttuuri-ilmiönä. Haastattelijana toimi Juha Alm. Meikäläinen heitti kommenttia yleisöstä (muistutin esim Zombievyöhyke-kirjan olemassaolosta) ja esitin yleisökysymyksen tiedustellen Samin ja Jurin työnalla olevia proggiksia. Kauheana zombifriikkinä kysyin lisäksi myös mahdollisuutta päästä Pöyryn Samin zombileffan avustajaksi ja vastaus oli myöntävä, mutta saapi nähdä edetäänkö asiasta ja pääsenkö todella mukaan ja sopiiko aikataulut minulle. JEE! joka tapauksessa :)

Tänään sunnuntaina tarkoituksenani oli viettää  ravintolapäivää käymällä tuttujen safkoja syömässä heidän "kahvilassa/ravintolassaan". Olisi juteltu myös yhdistysasioita. Nokikanoja ja Tukholman kevättä 02/2014
Toisin kuitenkin kävi, sillä olo on varsin huono ja tukkoinen. Ohjelmassa on siis juuri nyt ollut sunnuntaina mahdollisimman paljon lepäilyä. Ensiviikolla paljon tehtävää, mutta saa nähdä jaksanko tehdä oikein mitään.

Ja sitten blogiin liittyvä hieno uutinen! Perjantaina totesin kävijälukujen menneen mukavasti yli 2000 käynnin ja koko viikonlopun on tullut lisää käyntejä. Kiitoksia kävijöille! Jee! :)

Tervettä kevättä toivottaen,
Krisse Chrissie Heart Sydän,
nuhanokkainen kirjailija, taiteilija, muusikko, eläjä, kokija, kokeilija ja tekijä 8-)No comments:

Post a Comment