Saturday, February 8, 2014

Kulttuuriyhdistys Hurmossydän on nyt perustettu!

Kunhan löytyi oikeat tyypit mukaan, niin homma nytkähti helpohkosti käyntiin. Nyt on perustettuna Kulttuuriyhdistys Hurmossydän kaiken esisäätämisen jälkeen. Yhdistyksen perustamiskokous siis pidettiin tänään la 8.2.2014 Tampereella.

Vapaamuotoisessa yhdistyksen perustamiskokouksessa päätettiin että yhdistys perustettiin yleishyödylliseksi kulttuuri- ja taideyhdistykseksi mm. julkaisemaan pulp-antologioita Verta pakkiin -hurmekertomuksia
nimellä ja runoja ja novelleja sisältävä Uusia ääniä antologian. Muina ideoina julkaista nuottikirjoja, järjestää tapahtumia, tehdä yhteistyötä muitten yhteisöjen yms. instanssien kanssa, ja myydä yhdistyksen julkaisuja. Ensimmäinen julkaisu on Elävän kirjallisuuden festivaalilla 15.2.2014 Tampereella julkaistava Verta pakkiin -hurmekertomuksia 1. Seuraava julkaisu on tarkoitus olla Uusia ääniä antologia. Myös puhetta yhdistyksellä ja yhdessä muitten kanssa pienlehden julkaisemisesta. Yhdistyksen säännöt pidetään sen verran avoimena, että yhdistyksellä voidaan tehdä mahdollisimman monia asioita kuttuuri- ja taiderintamalla.


Vielä hommaa edessä siihen, että homma nytkähtää käyntiin, mutta kyllä tämä tästä vauvantaaperrusaskel kerrallaan.


Kulttuuririentoista kevättalvea toivottaen,

Krisse Chrissie Heart Sydän,
Kulttuuriyhdistys Hurmossydämen yksi perustajajäsenistä.


No comments:

Post a Comment