Sunday, February 2, 2014

Vaikeuksien kautta voittoon -Hubatiti HUBAaaaaaaaaaAH! ;-)


Haluan jakaa kanssanne positiivia tuntemuksiani


Edellisessä Tuntemattoman suuruuden tunnustuksia -tekstissäni jaoin nk. kivisen tien kokemuksiani ja tuntemuksiani viimeviikoilta kirjoittajana ja ihmisenä laajemminkin. Oli ollut vaikea kirjoittaa, uniongelmat olivat vaivanneet (tosin suunta oli kohti parempaa), olin joutunut kahdenkin huijausyrityksen kohteeksi ja muuta sen sellaista ei-niin-kovin-kivaa. Nyt kun ainakin osa asioista on liikahtanut yllättävän pian parempaan suuntaan, niin haluan jakaa tuoreeltaan hyvää oloani ja mieltäni ;-) Olkaatten hyvätten, tässä teille oikein positiivinen päivitys <3 ;-) 8-) :-) <3
 

NYT ON MAHTAVA FIILIS ja sellainen
"Kärsimyksen kautta voittoon!!!!"-meininki että oksat pois ja alta männynkävyt!
Meikäläinen kun sai sovittua eilen lauantaina 1.2. illalla kaupat luotettavanoloisen myyjän kanssa erittäin mieluisasta, vähällä käytöllä olleesta ja siistissä kunnossa olevasta XBOX 360-koneesta kera piuhojen, 250 gt-kovalevyn, langattoman ohjaimen, Kinect:-lisälaitteen ja Kinect-pelien (mm. ninjapeli mitä ohjataan omilla liikkeillä -banzai! Eli himojumppaajan unelmapeli). Kone on tosiaan peräti hyväkuntoinen, aikuiskäyttäjän käytössä ollut, vähän pelattu ja hinta ei yhtään hullumpi. Maksu käy käteisellä noudon yhteydessä. Haemme koneen yms. hanin kanssa reilun viikon päästä myyjän duunipaikalta tietokoneliikkeestä Tikkurilasta. Nyt meikä on häpi!!!! TODELLA HÄPI!!!!! Vähän yli viikko ja meikä pääsee takomaan hienoja pelejä yötä päivää, eiku... No, välillä pitää kirjoittaa, olla hanin kanssa, lenkkeillä yms., mutta kuitenkin pääsen pelaamaan himoitsemallani laitteistolla ja kivoilla peleillä niin paljon kuin aika antaa myöten!!!!Ja kuten ostos-tv:llä sanottaisiin: "EIKÄ TÄSSÄ VIELÄ KAIKKI!"
 

Meikäläinen voi sanoa iloiten ja innoissaan että eilen oli peräti kokonaisuutenakin hieno päivä! Sain hyvät yöunet, joka jo itsessään on mahtava asia. Sen lisäksi heräsin aamupäivällä levänneenä, joka ei ole kroonisesti uniongelmaiselle ollenkaan selviö, että edes riittävän unen jälkeen olo olisi muuta kuin puolikuollut ja rättiväsypuhkipoikkiuupunut. Aamupäivällä, keskipäivällä ja alkuiltapäivästä chillailin, datasin, luin kirjoja, hengasin hanin kanssa, kolusin netistä koneitten myynti-ilmoituksia, tein innolla lumitöitä, ja iltapäivällä ja alkuillasta hanin kanssa käytiin oikein kunnon lenkillä, kuvasin lenkin aikana reittimme varrella olleita minun mielestäni kauniita talvisia näkymiä eri kaupunginosissa ja poikkesimme kahvilla ja munkilla Pyynikin näkötornin kahvilassa, kävelimme lisää, poikkesimme keskustassa kaupassa, tulimme bussilla kotiopäin, paikallisbussissa luin Verikoirakirjojen julkaisemaa kökkökirjaa hämmästyneenä kirjan sisällön törkyisyydestä, kävelimme lisää, tein oikein urakalla lisää lumitöitä, ja kotona dataillessani ja verkkomaailmassa surffaillessani sain vastauksen eräältä tyypiltä 
koneen ostoilmoitukseen, hiottiin hakuaikataulu kohdilleen ja sovittiin kauppa, ja loppuillan olin hyvän konepakkauksen löytymisestä, noutoaikataulujen kohdilleen osumisesta ja kauppojen syntymisestä onnellinen. Hanikin on häpi, kun saamme piakkoin haettua minulle hyvän pelikonsolilaitteiston hyvien pelien kera. Illalla ja yöllä ennen nukahtamista oli just tällainen klassinen jabadabduuta kiljun ja ilmassa hypin riemusta -fiilis: "AWESOME FEELING RIGHT NOW, UPEA FIILIS JUST NYT! JEE JEE!!!!".

Innostuneissa fiiliksissä oli ihana olla. Hanikin nautti seurastani todella paljon. En ole tavallisestikaan huonoa seuraa, mutta nyt olin vielä parempaa seuraa. Hyvissä ja suorastaan mitä mainioimmissa tunnelmissa innostuin kirjoittamaan edellisessä Tuntemattoman suuruuden tunnustuksia -kirjoituksessani mainitseman monen sivun runotekstin loppuun. Nyt teksti on pienellä rivivälillä ja 10-fonttikoolla Ariel-fontilla 8. a-4-sivun puolivälissä.
Tänään editoin tekstiä ja muutan sen rivivälin, fontin ja fonttikoon oikeaan kokoon. Voin  siis sanoa  että nyt Verta pakkiin -hurmekertomuksia 1 -kirjamme materiaali on kasassa, jos niin haluamme. Jos saan valmiiksi ajoissa työn alla olevat teemaan sopivat novellit, meillä on todella mahtava pakkaus käsissä, mutta pelkästään minun ja Andie Doomshroomin runoilla ja kuvilla kirja on mitä mahtavin pulp-pläjäys! Andien kirjaan tulevat runot ovat film noir-pulp-runoja ja minun kirjaan tulevat runot ovat silkkaa verihurme-roskarunoutta. Hyvä yhdistelmä siis :-) Ehdin aiemmin jo stressata, että saammeko kirjan valmiiksi ennen julkaisupäivää, mutta nyt tiedän, että homma onnistuu, koska riittävästi materiaalia on jo kasassa ;-)

Eilen kirjoitin myös hieman Havaintoja elämästä -Kaikki sanat mitä en saanut sanotuksi kirjaani eteenpäin ja ehdin ihan vaan lepäillä, chillata ja nauttia rakkaani seurasta. Nukahdin erittäin hyvällä mielin ja nukuin taas makoisat unet ja heräsin suht. levänneenä ja hyvillä mielin aamupäivällä. Olen nauttinut sunnuntaipäivän hiljaisuudesta, ollut omassa rauhassani, dataillat, lukenut lisää Verikoirakirjojen tuotantoa (tulossa seuraava esittely ja kirja-arviointipläjäys aiheesta varmaankin tulevien viikkojen aikana), kirjoittanut tätä blogitekstiä ja ihan vaan ollut ollakseen ja nautiskellut hyvän olon tuntemuksistani. Kolmen aikoihin tulee Andie Doomshroom ja treenaamme musiikkiamme, pidämme hauskaa, ehkä pelaamme yhdessä jotain zombieittenlahtauspeliä ja tod näk puhumme Verta pakkiin -hurmekertomuksia 1 -kirjan kokoamiseen liittyvistä asioista. Treenien jälkeen
varmaankin käyn lenkillä, kirjoitan, hengaan hanin kanssa ja ehkä pelaan lisää jotain. Tästäkin päivästä tulee siis mitä mainioin, ma tunnen sen!!!! Hyvä fiilis kaiken kaikkiaan. HIH HAH JA HOHOO!!! :)

Ulkona näyttää kauniilta ja minulla on mitä mainioin tunne siitä, että ainakin juuri nyt tällä hetkellä ELÄMÄ ON OIKEIN IHANAA!!!! 

Oikein ihanaa kevättalvista sunnuntaita teille kaikille ihanille lukijoilleni toivottaen,

Krisse Chrissie Heart Sydän,

elijä, kokija ja tekijä eli kirjoittaja, muusikko yms., joka diggaa ihan täysillä pulp-kirjallisuudesta, muusta roskakirjallisuudesta, pelaamisesta ja juuri nyt oikein kovasti omasta elämästään ;-)

No comments:

Post a Comment